До уваги ЗМІ! Триває акредитація на чемпіонат світу-2022 з легкої атлетики

801
Фото (с)Валерій Білокрил

Всесвітня легка атлетика почала процес акредитації представників медіа на чемпіонат світу, який відбудеться 15-24 липня 2022 року в Юджині (Орегон, США).

Квота для України – 3 журналісти (Written Press) і 1 фотограф. Акредитація триває до 25 березня 2022 року. З проживанням в офіційному готелі для медіа – до 25 лютого 2022 року.

Для того, щоб отримати акредитацію, прохання надіслати гарантійний лист на фірмовому бланку редакції і з підписом головного редактора (або безпосередньо від представників ЗМІ у разі поїздки за власні кошти), в якому необхідно вказати прізвище та ім’я представника медіа, який претендує на акредитацію, його контактні дані, назву видання та гарантувати проїзд, проживання і покриття інших витрат на час перебування в Юджині. Листи можна надсилати на електронну пошту media@uaf.org.ua.

Звертаємо вашу увагу також на те, що цей вид акредитації розповсюджується лише на професійних журналістів, які пишуть, і фотографів.

Представники ТБ і радіо, які бажають отримати акредитацію, після надсилання листа на адресу media@uaf.org.ua з прізвищем та ім’ям журналістів/операторів і назвою медіа отримають посилання на акредитаційну систему бродкастерів. Подальша комунікація надалі буде відбуватися з безпосередньо з власниками прав на трансляцію.

За необхідності Федерація легкої атлетики України або Всесвітня легка атлетика можуть звернутися до представників медіа або їхніх видань за додатковою інформацією.

У разі виникнення запитань, звертайтеся за електронною адресою media@uaf.org.ua або за телефоном (050)3103246 (Ольга Ніколаєнко, спеціалістка зі зв’язків з громадськістю ФЛАУ).