Питання журналістів: «А коли можна буде поспілкуватися з Богданом Бондаренком?» змінило формулювання. Останні кілька років воно звучить так: «Коли Богдан буде у Києві, можна ми з ним теж поспілкуємося?»
Вже всі знають, що мінімум один раз на рік після завершення сезону бронзовий призер Олімпійських ігор, чемпіон світу і Європи, рекордсмен України і співавтор рекорду Європи зі стрибків у висоту Богдан Бондаренко обов`язково приїжджає до столиці України, щоб приділити час і поспілкуватися з представниками ЗМІ, а через них і з уболівальниками.
2016-й не став винятком. За неповні два дні, що Бондаренко був у Києві, він провів справжній медіа-марафон. Одні інтерв’ю опубліковані вже зараз, на інші ми з нетерпінням чекаємо. У кожному з них було щось цікаве, про що мало хто знав раніше. Під час веб-конференції на XSPORT Богдан пояснив, чому впродовж сезону намагається звести до мінімуму спілкування зі ЗМІ. На Sport.ua він розповів яка ж саме травма переслідує його вже 11 років, а у «Комсомольській правді в Україні» поділився рецептом «фірмового» французького супу, який свого часу варив з товаришем по збірній.
XSPORT
Sport.ua
«Комсомольская правда в Украине»
Sport Arena
Фото (с) Олександр Симонов, Sport.ua