Юні атлети розіграли нагороди «Меморіалу Ігоря Ковпака»

572
Фото (с)Сергій Кононенко

20 лютого у Миколаєві відбулися Всеукраїнські змагання «Меморіал пам`яті Ігоря Ковпака». Участь у них брали стрибуни і стрибунки юніорського і юнацького віку, а також ті, які змагаються у категоріях U16 та U14.

За кілька днів до турніру бронзова медалістка Олімпійських ігор в Афінах Віта Стьопіна розмістила у своєму Instagram світлину з Ігорем Ковпаком і написала: «Це фото зроблене, коли ми з Ігорем Даниловичем повертаємося з сектора на чемпіонаті Європи серед юніорів, де я виграла золоту медаль. Це далекий 1995 рік, але спогади не забуваються. Це було, ніби вчора!

Це тренер, який жив легкою атлетикою, дихав нею, прищеплював любов до цього виду спорту своїм учням».

Сьогодні Стьопіна вже й сама працює тренеркою з дітьми і юними атлетами в Миколаєві. А двоє з її учнів стали переможцями цьогорічного «Меморіалу Ігоря Ковпака». Дмитро Тітаренко виграв змагання серед юніорів (1.80 м), а Софія Михайловська була першою серед дівчат U18 (1.55 м).

Дмитро Зуєв був поза конкуренцією у змаганнях юнаків U18 (1.95 м).

Серед юніорок у секторі змагалася лише одна учасниця – Єлизавета Савенко. Вона з третьої спроби подолала 1.50 м, які стали для неї найкращими того дня.

Катерина Онищенко (1.55 м) і Сергій Пчолін (1.65 м) виграли змагання у віковій категорії U16. А Ярослав Дядюренко (1.20 м) і Регіна Тарнавська (1.35 м) перемогли серед атлетів U14.

Всі результати «Меморіалу горя Ковпака»

Попередня статтяЧемпіонат ABAF у приміщенні: чотири перемоги українців і норматив Олега Миронця
Наступна статтяНа одній доріжці з шестиразовою олімпійською чемпіонкою, або юна донька Бершоуна Джексона проти Еллісон Фелікс