«Кубок Білої Пантери» запрошує учасників!

726

13 січня в Києві відбудеться 3-й «Кубок Білої Пантери». Ідея проведення змагань народилася в титулованої стрибунки потрійним, а нині в.о. президента ФЛАУ Ольги Саладухи ще кілька років тому. Перший турнір був приурочений саме завершенню її спортивної кар’єри після Олімпійських ігор у Токіо. Вона хотіла зробити це не просто урочисто, а й передати естафету та підтримати юне покоління спортсменів.

У січні 2022-го в столичному легкоатлетичному манежі зібралися сотні юнаків і дівчат з різних куточків України. Символічно, що однією з переможниць тих змагань стала донька Ольги Саладухи Діана Костюк.

Вже наступного року, попри повномасштабне вторгнення росії в Україну, організаторам вдалося знову подарувати юним атлетам справжнє свято спорту. Тепер на черзі 2024-й.

Участь у змаганнях зможуть взяти юнаки та дівчата 2009-2010, 2011 років народження та молодші, а до програми турніру ввійдуть усі чотири стрибкові дисципліни – стрибки у висоту, з жердиною, стрибки в довжину та, звісно ж, потрійний стрибок.

Ознайомитися з регламентом змагань та знайти інформацію про надсилання заявок для участі ви можете ТУТ.

Попередня статтяШкільна легка атлетика: Зустріч з МОН
Наступна статтяФЛАУ провела зустріч з PUMA Ukraine