Основні рішення Ради ФЛАУ у березні

298
24 березня у Києві відбулося засідання Ради ФЛАУ.

 
Члени Ради ФЛАУ затвердили рейтинг територіальних федерацій легкої атлетики. Індикатори оцінки ТФЛА такі: управління ТФЛА, взаємодія з ФЛАУ, ініціативність, медіаактивінсть, динаміка членства, спортивні споруди легкої атлетики, змагання, розвиток, підвищення кваліфікації суддів, тренерів і технічних делегатів.
 
Нагадаємо, що за підсумками 2016 року перше місце у рейтингу ТФЛА посіла ФЛА Волинської області, а за підсумками 2017-го – ФЛА Дніпропетровської області.
 
 
Під час засідання було розглянуте та ухвалене звернення члена Ради ФЛАУ Миколи Мандрони щодо його виключення зі складу Ради ФЛАУ і Комісії з позастадіонних видів ФЛАУ за станом здоров’я. Обов’язки очолювати Комісію з позастададіонних видів покладено на Ірину Ліщинську як на заступницю голови комісії.
 
Члени Ради ФЛАУ ознайомилися зі змінами до Статуту ФЛАУ, наданими Комісією, створеною  задля приведення Статуту федерації до стандартів ІААФ та ЄА, з урахуванням доповнень і пропозицій, які надійшли після публікації проекту змін для обговорення. Після цього нову редакцію Статуту ФЛАУ погодили винести на позачергове засідання Конференції ФЛАУ.
Попередня статтяАТЛАНТА-1996: І «золото», і рекорд
Наступна статтяДо складу Ради ФЛАУ ввійшли представники Одеської і Харківської областей