Україна посiдає восьму сходинку в Європi

213

Здобувши 1 золоту, 2 срiбнi та 2 бронзовi медалi, збiрна України з легкої атлетики посiла восьме загальнокомандне мiсце на чемпiонатi Європи, що завершився у Мадридi. Здобувши 1 золоту, 2 срiбнi та 2 бронзовi медалi, збiрна України з легкої атлетики посiла восьме загальнокомандне мiсце на чемпiонатi Європи, що завершився у Мадридi.

В останнiй день змагань золоту медаль до скарбнички збiрної принiс видатний бiгун на дистанцiї 1500м iван Гешко (3.36,70).

Гешко застосував, ранiше рiдко ним використану, тактику лiдерства забiгу. За першi 200 метрiв дистанцiї, iван пiшов у вiдрив i лiдирував у забiгу до самого фiнiшу. Як не намагалися його дiстати iспанцi – зробити їм цього не вдалося. Результат – iван Гешко – перший, Хуан Карлос Хiгуеро – другий, а Артуро Касадо – замкнув трiйку переможцiв.

Ще одна “бронзу” завоював стрибун у довжину Володимир Зюськов. Як i у квалiфiкацiйних стрибках, Зюськов показав результат 7,99м та цього вистачило для бронзової медалi. А перемiг iспанець Хоан Лiно Мартiнес з результатом 8,37м.

Попередня статтяНаталя Добринська здобуває бронзу на чемпiонатi Європи
Наступна статтяВiтаємо з Днем Народження