Дисквалiфiкацiя українських легкоатлетiв

186

Виконавчий комiтет Федерацiї легкої атлетики України на засiданнi, яке вiдбулося 14 березня 2005 року, ухвалив рiшення стосовно дисквалiфiкацiї українських атлетiв:

Виконавчий комiтет Федерацiї легкої атлетики України на засiданнi, яке вiдбулося 14 березня 2005 року, ухвалив рiшення стосовно дисквалiфiкацiї  українських атлетiв:

 

За порушення спортивного режиму та етичних норм пiд час перебування на 28 чемпiонатi Європи у примiщеннi та перельоту з м. Мадрид до м. Київ, на пiдставi правил iААФ та статуту ФЛАУ дисквалiфiкувати на два роки спортсменiв Дениса Юрченка та Костянтина Васюкова.

 

Враховуючи клопотання Донецької обласної федерацiї легкої атлетики, застосувати дисквалiфiкацiю умовно. Вважати членiв збiрної команди України Дениса Юрченка та Костянтина Васюкова умовно дисквалiфiкованими з моменту ухвалення рiшення – 14 березня 2005 року до 13 березня 2007 року включно.

           

У разi повторного порушення спортсменами Денисом Юрченком та Костянтином Васюковим дисциплiнарних або етичних норм дисквалiфiкацiя автоматично набуває безумовного характеру на весь визначений перiод.