Джонс виступатиме в Мiланi

206

Органiзатори зустрiчi пiдтвердили, що Мерiон Джонс змагатиметься в Гран-прi Рiджн Ломбардiя в Мiланi 1 червня. Було повiдомлено, що колишня триразова Олiмпiйська чемпiонка Джонс i Тiм Монтгомерi, який утримує рекорд свiту з бiгу на 100 метрiв

Органiзатори зустрiчi пiдтвердили, що Мерiон Джонс змагатиметься в Гран-прi Рiджн Ломбардiя в Мiланi 1 червня.
Було повiдомлено, що колишня триразова Олiмпiйська чемпiонка Джонс i Тiм Монтгомерi, який утримує рекорд свiту з бiгу на 100 метрiв, будуть недопущенi до європейських змагань iз-за зв`язкiв з Bay Area Laboratory Co-operative (BALCO).
Але мiланськi органiзатори випустили у четвер заяву, у якiй значиться: “Ми можемо пiдтвердити присутнiсть Мерiон Джонс на зустрiчi в Мiланi 1 червня. Ми отримали пiдтвердження вiд агента Джонс Чарлi Велса, що вона виступатиме в бiгу на 100 метрiв.”
Велс ранiше засуджував рiшення Євро-мiтiнг Груп, що органiзовують бiльше 45 змагань, не допускати до участi у змаганнях Джонс i Монтгомерi.
Вiн сказав: “Це – новина до мене. Я нiчого не знав про це. Все, що я знаю, це те, що я домовлявся з органiзаторами в Європi весь тиждень про участь обох у зустрiчах.”
До того ж, рiшення Євро-мiтiнг Груп було прийняте без консультацiї з нещодавно створеною Мiжнародною Асоцiацiєю Менеджерiв Атлетики, яка горить бажанням, спiвпрацювати зi всiма керiвниками змагань.
Тодi як Джонс нiколи не була помiчена за використанням допiнгуб вона була пiд розслiдуванням Антi-допiнгового Центру Сполучених Штатiв i була пiд| пiдозрiнням.
 

Попередня статтяАндрiй Наумов посiв друге мiсце на марафонi у Майнцi
Наступна статтяЗмагання з 48-ми годинного бiгу