Спортивна релiгiя

186

Сьогоднi, 28 липня, у примiщеннi легкоатлетичного манежу у Березняках вiдбулася прес-конференцiя, де обговорювалося питання повернення манежу спорту.

Сьогоднi, 28 липня, у примiщеннi легкоатлетичного манежу у Березняках вiдбулася прес-конференцiя, де обговорювалося питання повернення манежу спорту.
 
Зараз манеж зайнятий релiгiйною органiзацiєю, яка вже майже два роки займає його незаконно. Строк аренди у них завершився, а звiльняти примiщення вони не поспiшають. Бiльше того, релiгiйна органiзацiя заважає проводити реконструкцiю манежу, а тим часом на складах приходить у непридатнiсть спортивне обладнання вартiстю декiлька мiльйонiв гривень, яке було спецiально закуплене для цього манежу.
 
Такий вигляд манеж має сьогоднi
 
З початку конфлiкту було проведено 9 судових засiдань, i рiшення прийняте на користь спортивних органiзацiй, але воно не виконується.
 
Релiгiйна лiтература замiнила спортивнi снаряди
 
Валерiй Александров озвучив звернення спортсменiв i тренерiв до київського мiського голови Олександра Омельченка, де зауважено, що спорт потрiбен молодi. Спорт допомагає становленню особистостi i пiдiймає престиж держави.
Також було сказане, що спортивнi органiзацiї звертатимуться до прем’єр-мiнiстра України Юлiї Тимошенко та мiнiстерства юстицiї з проханням допомогти у вирiшеннi цiєї проблеми.

Попередня статтяiван Гешко став переможцем забiгу на 1500м на етапi Супер Гран-Прi
Наступна статтяГрафiк вильоту та прибуття збiрної команди України на/з чемпiонату Свiту у Гельсiнкi