“Вечiрнiй iвано-Франкiвськ”

165

01-02 жовтня 2005 року у iвано-Франкiвську вiдбулися iХ Мiжнароднi змагання зi спортивної ходьби та чемпiонат України на Кубок “Вечiрнiй iвано-Франкiвськ”. Траса для ходьби була прокладена через центр мальовничого захiдноукраїнського мiста

01-02 жовтня 2005 року у iвано-Франкiвську вiдбулися iХ Мiжнароднi змагання зi спортивної ходьби та чемпiонат України на Кубок “Вечiрнiй iвано-Франкiвськ”. Траса для ходьби була прокладена через центр мальовничого захiдноукраїнського мiста, а довжина кола складає 2 000 метрiв.
Цього року у змаганнях взяли участь близько 200 осiб, серед яких близько 50 iноземцiв. Найбiльшу команду привезла Бiлорусь – 35 спортсменiв, також були представники Молдови, Польщi та Литви.
Органiзатором змагань виступила Федерацiя легкої атлетики iвано-Франкiвської областi, яка змогла долучити до подiї спонсорiв, кошти вiд яких склали призовий фонд.
Урочисте вiдкриття змагань вiдбулося у iвано-Франкiвськiй фiлармонiї, де протягом двох годин глядачiв розважав гуцульський народний ансамбль.
До речi, вперше в українськiй практицi у мережi iнтернет з’явився сайт, присвячений цим змаганням, де можна ознайомитись з результатами, треба зазначити досить високими, iХ Мiжнародних змаганнь зi спортивної ходьби та чемпiонату України на Кубок “Вечiрнiй iвано-Франкiвськ”.