Конча-Заспа має всi шанси стати тренувальним центром iААФ

193

Днями Київ вiдвiдав директор департаменту розвитку iААФ Елiо Локателлi. Головною метою вiзиту поважної особи з iААФ була iнспекцiйна перевiрка тренувальної бази у Конча-Заспi на предмет якостi розмiщення

Днями Київ вiдвiдав директор департаменту розвитку iААФ Елiо Локателлi. Головною метою вiзиту поважної особи з iААФ була iнспекцiйна перевiрка тренувальної бази у Конча-Заспi на предмет якостi розмiщення, харчування, умов тренування та реабiлiтацiї спортсменiв. Пана Локателлi в цiлому задовольнив стан бази, та у зустрiчах з президентом ФЛАУ Валерiєм Борзовим, генеральним секретарем ФЛАУ iгорем Гоцулом та президентом асоцiацiї ветеранiв України Леонiдом Смєлашем Локателлi виказав упевненiсть, що тренувальна база у Конча-Заспi має всi шанси стати тренувальним центром iААФ з легкоатлетичних метань та спортивної ходьби, а пiсля побудови стадiону – з решти видiв легкої атлетики.
 
За пiдтримки партнера ФЛАУ туристичної фiрми M.I.B.S Travel Ukraine для пана Локателлi було органiзовано екскурсiйну програму вiдвiдування пам’яток iсторiї та культури мiста Києва. За словами пана Локателлi, вiн був у Києвi єдиний раз 15 рокiв тому, i зараз вiн у захватi вiд змiн, якi вiдбулися у мiстi та у всiй країнi.