Змiна тренера не вплинула на виступ свiтової рекордсменки

176

На думку президента Всеросiйської федерацiї легкої атлетики (ВФЛ) Валентина Балахнiчьова, Олена iсинбаєва довела, що змiна тренера не вплинула на виступ свiтової рекордсменки. Таку думку Балахнiчьов висловив в iнтерв’ю РiА “Новини” у понедiлок

фото iААФ
На думку президента Всеросiйської федерацiї легкої атлетики (ВФЛ) Валентина Балахнiчьова, Олена iсинбаєва довела, що змiна тренера не вплинула на виступ свiтової рекордсменки.
 
Таку думку Балахнiчьов висловив в iнтерв`ю РiА “Новини” у понедiлок. “Вона говорила, що зможе виступати на колишньому рiвнi. i вона це довела. На жаль, я не бачив сам виступ, але знаю, що вона побила свiтовий рекорд”, – заявив Балахнiчьов, також вiдзначивши, що спiвпраця iсинбаєвой з новим тренером – Вiталiєм Петровим – складається успiшно.
 
“Виходячи з результатiв, можна зробити такий висновок”, – сказав президент ВФЛ. При пiдготовцi до сезону iсинбаєва не вдавалася до допомоги свого колишнього наставника Євгенiя Трофiмова. “Нi, вони не зустрiчаються. Вона тренується весь час за кордоном”, – уточнив Балахнiчьов.
 
“Це було перше змагання цього року, так що я не вiдчувала нiякої напруги, – говорить iсинбаєва. – Це було перше змагання без мого колишнього тренера. Я використовувала м`яку жердину в першому стрибку. Пiзнiше я зловила свiй ритм”.
 
10 березня в Москвi стартує чемпiонат свiту з легкої атлетики у примiщеннях. “У нас складне завдання: не тiльки добре провести чемпiонат, але i успiшно виступити. Судячи по тому, як виступають нашi атлети зараз на змаганнях, ми можемо добитися результату не гiрше, нiж був в Будапештi в 2004 роцi”, – повiдомив Балахнiчьов.