Засiдання Ради iААФ

169

28-29 березня у японському мiстi Осака проходитиме засiдання Ради iААФ. Осака є мiсцем проведення наступного чемпiонату свiту iААФ з легкої атлетики у 2007 роцi. Члени Ради заслухають доповiдi президента, почесного скарбника та керiвникiв вiддiлiв iААФ та вивчать звiти

28-29 березня у японському мiстi Осака проходитиме засiдання Ради iААФ. Осака є мiсцем проведення наступного чемпiонату свiту iААФ з легкої атлетики у 2007 роцi.
Члени Ради заслухають доповiдi президента, почесного скарбника та керiвникiв вiддiлiв iААФ та вивчать звiти технiчного комiтету, комiтету ветеранiв, комiсiї з питань ЗМi, комiсiї розвитку, суддiвської комiсiї, медичної та анти допiнгової комiсiй, анти допiнгової робочої групи та комiсiї з питань шкiл та юнацтва iААФ.
Рада також обговорить стан Всесвiтнього легкоатлетичного плану iААФ та заслухає доповiдь про стан справ органiзаторiв наступних чотирьох змагань, що входять до всесвiтньої легкоатлетичної серiї iААФ.
У Осацi Рада також визначить мiсця проведення юнiорського чемпiонату свiту iААФ (кандидати: Бидгощ, Польща та Монктон, Канада) та Кубку свiту iААФ 2010 року (єдиний кандидат – Сплiт, Хорватiя).