Пiдсумки засiдання виконкому ФЛАУ

189

Вчора, 27 березня, вiдбулося засiдання виконавчого комiтету Федерацiї легкої атлетики України. Протягом засiдання була розглянута низка важливих питань. За пiдсумками участi збiрної команди України з легкої атлетики у Кубку Європи та чемпiонатi свiту у примiщеннi було прийняте рiшення запланувати окреме засiдання виконавчого комiтету з розгляду питання запровадження контрольних

Вчора, 27 березня, вiдбулося засiдання виконавчого комiтету Федерацiї легкої атлетики України. Протягом засiдання була розглянута низка важливих питань.
За пiдсумками участi збiрної команди України з легкої атлетики у Кубку Європи та чемпiонатi свiту у примiщеннi було прийняте рiшення запланувати окреме засiдання виконавчого комiтету з розгляду питання запровадження контрольних тестiв функцiональної готовностi спортсменiв, тренерськiй Радi доручити у спiвробiтництвi з фахiвцями iнститути фiзичної культури i спорту розробити та запропонувати методи тестування функцiональної готовностi спортсменiв.
У чемпiонатi України серед команд СДЮШОР та ДЮСШ взяли участь 26 шкiл. За пiдсумками проведення юнацького чемпiонату України у примiщеннi серед СДЮШОР та ДЮСШ ухвалене рiшення надалi проводити першостi серед спортивних шкiл за такою самою схемою, а у положеннi врахувати усе, що може стимулювати участь шкiл у таких змаганнях.
Виконкомом ФЛАУ ухвалено кiлькiсний склад збiрних команд для участi у мiжнародних змаганнях:
Чемпiонат Європи з гiрського бiгу – 3 жiнки + 3 чоловiки
Кубок Європи 2006 – повний склад
Чемпiонат Європи 2006 – 56 осiб
З питання змiн до календарю змагань 2006 року ухвалено вiдмiнити проведення Кубку України з багатоборств з причини пiдготовки до чемпiонату України з багатоборств 2006 та Кубку Європи з багатоборств 1-ої лiги у мiстi Ялта.
На засiданнi виконавчого комiтету ФЛАУ розглядався “Циркуляр про добру федерацiю”. Рiшенням виконкому ухвалено: прийняти циркуляр з поправками.
За пiдсумками розгляду питання надання допуску спортсменам виступати за закордоннi клуби, штатному апарату ФЛАУ доручено розробити положення про порядок розгляду питань про надання допуску спортсменам виступати за закордоннi клуби.
 

Попередня статтяЗасiдання виконавчого комiтету ФЛАУ
Наступна статтяП’єр Вайс призначений генеральним секретарем iААФ