На чемпiонат свiту – 2011 претендують вже дев’ять країн

195

Мiжнародна асоцiацiя легкоатлетичних федерацiй (iААФ) зареєструвала кандидатами на проведення лiтнього чемпiонату свiту з легкої атлетики 2011 року дев’ять країн, а не шiсть, як повiдомлялося ранiше.

Мiжнародна асоцiацiя легкоатлетичних федерацiй (iААФ) зареєструвала кандидатами на проведення лiтнього чемпiонату свiту з легкої атлетики 2011 року дев’ять країн, а не шiсть, як повiдомлялося ранiше. Про це агенцiї спортивної iнформацiї “Весь спорт” повiдомив президент Всеросiйської федерацiї легкої атлетики Валентин Балахнiчьов з посиланням на виконуючого обов’язки генерального секретаря iААФ П’єра Вайса.
 
“Вчора в мене вiдбулася телефонна розмова з П’єром Вайсом, – повiдомив Валентин Балахнiчьов. i вiн менi розповiв, що кандидатами на проведення чемпiонату свiту з легкої атлетики 2011 року iААФ зареєструвала, крiм Росiї, ще вiсiм країн. Це Австралiя (Брiсбен), iспанiя (Мадрид або Валенсiя), Марокко (Касабланка), Об’єднанi Арабськi Емiрати (без мiста), США (без мiста), Хорватiя (Сплiт), Швецiя (Стокгольм або iетеборг) та Пiвденна Корея (Дегу).

Попередня статтяБекелє виграв четверту довгу гонку поспiль на чемпiонатi свiту з кросу
Наступна статтяПiдсумки зимового чемпiонату України з кросу 2006 року