Оголошено подачу кандидатур

192

В ході наступного Чемпіонату світу, що відбудеться з 25-го серпня до 2-го вересня в Осаці (Японія), будуть проведені вибори 12 з 19 членів Комісії Атлетів (IAAF Athletes’ Commission). Останній термін подачі заявок встановленого зразку – 22 травня 2007 року

В ході наступного Чемпіонату світу, що відбудеться з 25-го серпня до 2-го вересня в Осаці (Японія), будуть проведені вибори 12 з 19 членів Комісії Атлетів (IAAF AthletesCommission). Останній термін подачі заявок встановленого зразку – 22 травня 2007  року.

До номінанта висуваються наступні вимоги:

       участь по меншій мірі в одному з останній двох Чемпіонатів світу (Париж 2003 або Хельсінкі 2005) або в останніх Олімпійських іграх (Афіни 2004), або ж бути учасником наступного Чемпіонату світу в Осаці;

       мати 18 років на час проведення Чемпіонату світу, дата народження до 02 вересня 1989 року;

       бути номінованим національною федерацією, членом IAAF;

       розуміти та розмовляти англійською мовою в достатній мірі.

Тривалість мандата розпочинається з моменту оголошення результатів виборів і для обраних перших шести кандидатів (з 1-го до 6-го включно) триватиме 4 роки. Решта обраних матимуть змогу працювати 2 роки, до наступних виборів в Комісію, що відбудуться на Чемпіонаті світу 2009 в Берліні.

Проведення передвиборної кампанії: кандидати повинні відповідати висунутим вимогам, кожен з кандидатів повинен поважати своїх опонентів. Зважаючи на різний економічний рівень регіонів світу, кошти на проведення кампаній повинні бути мінімальними. Всі матеріали виборів  (постери, матеріали з автографами, банери та ін.) можуть розповсюджуватись тільки в готелях, де будуть проживати атлети. Промо-кампанії кандидатів мають бути обмежені дискусіями з атлетами в межах готельного містечка та стадіону. Будь-які дії в/навколо Центру Виборів (Voting Centre) заборонені. В разі порушення правил ведення кампаній, залежно від ступеня порушення, можуть бути застосовані санкції (від публічної догани до зняття кандидатури). Своїм підписом кандидат та Президент/Генеральний секретар відповідної федерації приймають умови проведення виборів до Комісії атлетів IAAF.

В разі зацікавленості виборами, прохання до атлетів звертатись в офіс федерації, тел.: 248-74-44.

 

 

 

 

Попередня статтяЗавершився Кубок Європи 2007 з метань
Наступна статтяЗмінено дати проведення семінару