Літній Чемпіонат України 2007

232

Цьогорічна першість країни серед легкоатлетів пройде на сучасному РСК «Олімпійський» в Донецьку. Популярності спорткомплексу можуть додати не тільки футбольні ігри!

25 000 місць на стадіоні зможуть вмістити багатьох прихильників легкої атлетики в цілому та конкретних атлетів зокрема. Сподіваємось, що спортсмени будуть задоволені умовами проведення змагань, – останнє оновлення покриття секторів та доріжок провели восени минулого року.  

Сьогодні ж, 3-го липня, в день приїзду і напередодні стартів, було проведено прес-конференцію з залученням регіональних та загальнодержавних засобів масової інформації. Хедлайнерами виступили Денис Юрченко та Ірина Штангєєва, що достойно представляли Україну на нещодавньому Кубку Європи в Мюнхені.   

Інтрига змагань зберігатиметься всі дні, бо за результати Чемпіонату будуть визначені імена спортсменів-учасників ІААФ Чемпіонату Світу 2007. Будуть всі відомі українські легкоатлети, бо жодний індивідуальний тренувальний план не може виключати національну першість!

РОЗКЛАД  ЗМАГАНЬ