Друга нагорода юніорської збірної

243

Другу медаль команді завоював Іван Гришин у метанні диску

    Традиції українських метальників насправді сильні. Тільки Іван Гришин та росіянин Микола Сєдих показали результати за 60 м. Микола Сєдих встановив новий рекорд чемпіонату та національний рекорд (62,72), у Івана Гришина – срібна нагорода (62,28).

    Четверті місця у фіналах у Дениса Лепинського та Наталії Погребняк. На 3000 м з/п Денис програв лише секунду іспанцю Карлосу Алонсо. Слід відмітити, що перші п’ять спортсменів показали кращі власні результати. Час Наталії Погребняк на 100 м – 11.64.

    Фіналістами стали також: Паланій Наталія у фіналі стрибків у довжину показала шостий результат (6,08); Шериф Ель-Шериф у фіналі потрійного стрибка теж шостий (15,93); у штовханні ядра без нагород, але у фіналі залишились Самолюк Анна (14,91) та Болбат Вікторія (14,40). До речі, Вікторія продовжить змагання у фіналі жіночого диску, до якого вона кваліфікувалась з результатом 47,86. Столярчук Богдан встановив новий національний рекорд на 400-метрівці. Результат 46,62 він показав у фінальному забігу, в якому, на жаль, був тільки п’ятим. У дівчат на такій дистанції Анна Михайличенко сьома у фіналі (54,35).

    Сьогодні, 21-го, відбудуться наступні фінали за участю українських спортсменів: 200 м юніорки (Єлизавета Бризгіна); спис юніорки (Віра Ребрик); 400 м з/б юніорки (Тітімець Анна).

     У завтрашніх фіналах можна буде побачити також Артема Винника (молот), Станіслава Сегеду (ядро) та Анну Князєву (потрійний) та жіночу естафету 4*100 м у складі Тітімець Анни, Погребняк Наталії, Ярощук Анни, Бризгіної Єлизавети (45,03), що успішно пройшли перше коло змагань.

 

Попередня статтяЮніорська першість Європи, 1-й день
Наступна статтяПідсумок юніорського ЧЄ в Хенгело