Новини надмарафону

202

В передостанній вікенд липня, більше 200 надмарафонців з 20 країн взяли участь в змаганнях, що проходили в австрійському місті Вюршах

    В передостанній вікенд липня, більше 200 супермарафонців з 20 країн взяли участь в змаганнях, що проходили в австрійському місті Вюршах. В Австрії проходили змагання добового забігу, цього разу вже в 19-тий раз. Перемогу здобув рекордсмен світу Яніс Курос з Греції (250 км). Другим фінішував викладач Запорізького юридичного інституту МВС України, майор міліції Андрій Солодовников (226,3 км), що випередив третього призера – представника Великобританії – на 10 км. Варто відмітити, що Курос – професіонал своєї справи (особливо що стосується добових та багатодобових забігів), проте піти у відрив від Солодовникова йому вдалось не відразу і виступ нашого атлета можна вважати досить успішним і по занятому місцю, і по результату. Тим паче, що погодні умови були досить складними – висока температура та висока вологість повітря. Ще один українець – Володимир Балатський з Маріуполя був 23-м з результатом 174,9 км.

    Наостанок додамо, що після тривалої перерви, 15-го вересня в Києві відбудеться національний чемпіонат з добового та 12-годинного бігу, в якому візьмуть участь сильніші надмарафонці країни (www.races.org.ua). 

    Дякуємо за підготовку матеріалу О.Е. Реєра, м. Севастополь

 

Попередня статтяСрібний день для атлетів
Наступна статтяКубок НСК