Засідання виконкому в жовтні

178

Чергове засідання виконавчого комітету Федерації легкої атлетики України відбулось 25-го жовтня в Києві

    Першочергово розглянуто підсумки проведення змагань у вересні-жовтні. Чемпіонат України серед СДЮШОР та ДЮСШ проходив наприкінці вересня в Ялті. Тренер з резерву Тамара Козирєва зазначила, що першості спортивних шкіл проводяться тільки третій рік, проте результати, продемонстровані молодими спортсменами дають підставу говорити про розвиток цього напрямку змагань. Наступного року планується на третину збільшити кількість учасників. Організаторам юнацьких змагань різних відомств доручено доопрацювати питання об’єднання зусиль для проведення укрупнених змагань.

    В Івано-Франківську проведено Чемпіонат України зі спортивної ходьби на 50 км. Сертифікація траси та робота суддів міжнародного класу зробила можливим затвердження виконання нормативу Б кількома атлетами. На сьогодні в Європі існує шість (включно з Івано-Франківськом) сертифікованих трас зі спортивної ходьби.

    Чемпіонат України з марафонського бігу наступного року буде перенесено з Києва до Білої Церкви, перш за все з огляду на комфортність траси.

    Заслухано доповідь підрозділу маркетингу про результати роботи за останній рік. В тому числі про роботу із залучення медіапартнерів для анонсування визначних спортивних змагань (Чемпіонату України, Чемпіонату України серед юнаків, Чемпіонату України зі спортивної ходьби та Чемпіонату України з кросу) в таких засобах масової інформації: ГАЛА-радіо, телеканал «Спорт 1», «Газета 2000», «Спортгазета», «Спорт-Экспресс», «ВВ», журнал «Олімпійська Арена».

    Начальник команд Олена Відута доповіла про використання екіпіровки національної збірної в 2007 році, а також повідомила про строки та кількість екіпірування команди в наступному році, враховуючи проведення Олімпійських ігор влітку 2008 року.   

    Розглянуто питання директора відомчої СДЮШОР стосовно роз’яснення неучасті спортсменки у визначних міжнародних змаганнях в складі національної збірної та участі в той самий час у змаганні за запрошенням.

    Внесено пропозицію введення в практику документообороту ФЛАУ розсилки електронною поштою циркулярних листів, що міститимуть найнеобхіднішу інформацію та керівництво до дії з багатьох напрямків роботи.

    У справі зняття довічної дискваліфікації, доручено поінформувати спортсменів Ольгу Черемскі та Олександра Багача, що у разі не надання додаткової інформації у справі, їх апеляції не будуть розглянуті ІААФ.

    З метою налагодження роботи ветеранського легкоатлетичного руху, рекомендувати АВЛАУ провести надзвичайну звітно-виборну конференцію, в т.ч. провести перевибори до керівних органів.

    У зв’язку зі значним вкладом Головного тренера зі спринту Чередниченка В.Є. в розвиток трекових видів легкої атлетики, після присвоєння чоловічій команді естафети 4*100 м звання Чемпіонів Європи, порушити клопотання перед нагородним відділом Мінсім’ямолодьспорт України про присвоєння звання заслуженого працівника фізкультури і спорту.

    Для участі в навчальному семінарі Московського центру регіонального розвитку «Система суддівства у національних федераціях» (листопад, Москва) прийнято рішення відрядити суддів національної категорії Азу Пуртову та Віталія Корецького.

     Наступне засідання виконавчого комітету відбудеться 13-го грудня в Києві

 

Попередня статтяУ відповідь на звернення
Наступна статтяПоздоровлення з Днем народження