Хто стане Спортсменом Року?

188

В числі остаточної трійки номінантів премії «Людина Року» названо ім’я Людмили Блонської!!!

Генеральна дирекція загальнонаціональної програми «ЛЮДИНА РОКУ» повідомляє, що 15 січня 2008 року підведені остаточні підсумки експертного опитування за 2007 рік та доводить до відома імена кращих представників української еліти, які за свої професійні досягнення у 2007 році визначені лауреатами дванадцятої  загальнонаціональної    програми    «ЛЮДИНА РОКУ – 2007»  у 17 професійних номінаціях.

Перша українська незалежна Премія за вищі професійні і громадські досягнення «ПРОМЕТЕЙ – ПРЕСТИЖ» передбачає присудження титулу «ЛЮДИНА РОКУ» найбільш видатним особистостям України, які досягли значних успіхів у найважливіших для держави  сферах професійної і громадської діяльності. 

Напередодні урочистої церемонії вручення премій дванадцятої загальнонаціональної програми «ЛЮДИНА РОКУ – 2007» члени Вищої  Академічної Ради Програми шляхом таємного голосування визначать володарів титулу «ЛЮДИНА РОКУ – 2007» (по одному з трьох лауреатів у 17-ти номінаціях Програми).

Так от, в номінації «Спортсмен року» зазначено: (в алфавітній послідовності) Анна Безсонова (Абсолютна чемпіонка світу 2007р. з художньої гімнастики); Людмила Блонська (Срібна призерка чемпіонату світу 2007р. з легкої атлетики); Володимир Кличко (Чемпіон світу з боксу за версією IBO).

В фінальну трійку потрапив також великий прихильник легкої атлетики, мер Ялти і за сумісництвом голова оргкомітету двох легкоатлетичних Кубків Європи Сергій Брайко.

Будемо тримати кулаки за наших під час Урочистої церемонії вручення, що відбудеться 22 березня 2008 року в Києві

 

Попередня статтяСемінари для суддів
Наступна статтяФЛА Львівської області