Чат з особистостями

167

5-го березня можна буде отримати прямі відповіді на прямі запитання Єлєні Ісінбаєвій та Кончі Монтанер

    Новий проект сайту ІААФ відкриє чат з багаторазовою рекордсменкою світу Єлєною Ісінбаєвою, що триватиме з 15:00 до 15:30 (центральноєвропейський час). Безперечно, відома спортсменка подарує глядачам справжнє видовище і не дасть жодного шансу своїм суперникам. Як проводить свої дні перед змаганнями? Як тренується і про що думає? Віддає перевагу солодкому чи солоному? Щирі запитання і прямі відповіді. Яскраві представники світу легкої атлетики стають набагато ближчими, а досягнення привертають до себе чимраз більшу увагу!

    Як виняток, не англомовний, а іспаномовний чат відбудеться того ж дня з 18:00 до 18:30 і його героїнею стане Конча Монтанер – Чемпіонка світу серед юніорів у стрибках в довжину, срібна призерка минулорічного Чемпіонату Європи.

    Федерація легкої атлетики України теж віддає перевагу сучасним засобам комунікації – нещодавно відбулась веб-прес-конференція Жанни Блок, а новий чат буде зорганізовано напередодні від’їзду збірної команди на Кубок Європи з метань. Слідкуйте за анонсами нашого сайту і відвідайте www.iaaf.org цієї середи

 

Попередня статтяЮнаки – справжні олімпійці
Наступна статтяБрифінг з легкоатлетами