Асафа Пауелл: «Глядачам потрібне шоу»

257

Екс-рекордсмен світу з бігу на 100 метрів Асафа Пауелл хоче зустрітися зі своїми головними конкурентами на змаганнях ще до початку чемпіонату світу в Тегу, що розпочнеться наприкінці серпня 2011 року.

 

Востаннє за очною боротьбою одразу  трьох найкращих спринтерів сучасності Усейна Болта, Тайсона Гея та Асафи Пауелла прихильники Королеви спорту спостерігали майже два роки тому в фіналі чоловічої стометрівки на чемпіонаті світу в Берліні. Минулого року суперники жодного разу не зустрілися всі разом в одному забігові. Відтак, Асафа прагне виправити цю ситуацію і закликає Болта та Гея підтримати його ініціативу.

 

“Я цілком готовий до такої зустрічі, – зазначив екс-рекордсмен світу з Ямайки. – Фанати вже зачекалися нашого очного суперництва. Ми маємо подарувати їм видовище, на яке вони давно заслуговують. Більш того, я впевнений, що і Усейн Болт, і Тайсон Гей в цьому також зацікавлені. Адже їм потрібно дізнатися, на якому рівні підготовки знаходиться кожен із суперників. Потрібно подивитися на їхні слабкі та сильні сторони, аби підійти до чемпіонату світу в Тегу у всеозброєнні”

Попередня статтяКвалификационные нормативы к Лондонской Олимпиаде
Наступна статтяЗ ВЕЛИКОДНЕМ!