Без медалей, але з особистими рекордами

301

У швейцарському Лугано завершився меморіал Маріо Альбісетті. Ці спеціалізовані змагання зі спортивної ходьби, які входять до календаря Європейської легкоатлетичної асоціації,  цьогоріч відбулися вдесяте.  Четверо українських чоловіків, котрі стартували в Лугано, встановили свої особисті рекорди на дистанції 20 кілометрів.

 

Найкращий час з українців в активі Назара Коваленка, котрий вперше розміняв межу однієї години 20 хвилин на дистанції 20 кілометрів, фінішувавши четвертим за 1:19:55. Руслан Дмитренко показав п’ятий час – 1:20:19сек. Сьомим на фініші був Іван Лосєв з показником 1:20:48. Вісімнадцятирічний Ігор Лященко на цій дистанції стартував вперше і одразу зумів фінішувати дванадцятим з результатом 1:21:40. Переможцем чоловічих змагань став Олімпійський чемпіон Пекіна Алекс Швайзер із Італії також зі своїм особистим рекордом і найкращим результатом сезону в світі 1:17:30.

 

 

На дистанції 20 км серед жінок від України виступала лише Олена Шумкіна, котра посіла дев’яте місце з результатом 1 година 31 хвилина і 55 секунд.  Перемогу ж відсвяткувала росіянка Татьяна Сібілєва – 1:28:03.

 

Попередня статтяНаталя Лупу: «У нас з Софією Михайлівною договір – вона не бігає, я не співаю»
Наступна статтяУкраїнська молодь завоювала зимовий Кубок Європи з метань