Світла пам’ять…

222

12 квітня 2012 року після нетривалої боротьби з хворобою пішов з життя Євген Фролов.

 

Євген Іванович народився 18 березня 1935 року в Києві у сім’ї військовослужбовців, через що об’їздив з родиною увесь Радянський Союз. Тривалий час Фролов жив і працював у Росії, де за свої звитяги отримав звання Заслуженого тренера.

 

У 1966 році Євген Іванович організував перший на теренах СРСР надмарафон Сахалін – Владивосток – Москва. У 1989 став організатором марафону Сєвєробайкальськ – Тинда. Сам Фролов взяв участь у 105-ти марафонський пробігах, ставши неодноразовим чемпіоном світу з марафонського бігу серед ветеранів.

 

Повернувшись в Україну Євген Іванович став ідейним натхненником та організатором марафону в Зазим’ї, якому згодом було надано статус Кубка України з марафонського бігу і внесено до щорічного календаря ФЛАУ. 18-19 травня 2012 року цей марафон відбудеться вчетверте…

 

Прощання з Євгеном Івановичем Фроловим відбудеться 14 квітня 2012 року о 12 годині дня у селі Зазим’є.

 

Федерація легкої атлетики України та вся легкоатлетична родина України глибоко сумує з приводу передчасної втрати неперевершеного спортивного організатора та справжнього фахівця своєї справи. Висловлюємо наші щирі співчуття родині, близьким та друзям Євгена Івановича.

 

Сумуємо… Любимо… Пам’ятаємо…