Підтримаймо Наталію Лупу та Ольгу Саладуху у голосуванні за звання найкращих атлеток Європи у лютому!

272
Європейська асоціація легкої атлетики розпочала голосування за найкращих легкоатлетів Європи у лютому. На це звання претендують дві українки – Наталія Лупу та Ольга Саладуха.

 
Наталія Лупу виграла чемпіонат Європи у приміщенні з бігу на 800 метрів, продемонструвавши не лише швидкість, а й уміння боротися тактично. Протягом трьох кіл вона трималася позаду, а за 200 метрів до фінішу здійснила переможний ривок – 2.00,26 хв.
 
Ольга Саладуха виграла чемпіонат Європи у приміщенні у не менш чудовій манері. У Гетеборг вона приїхала лідером світового сезону з  потрійного стрибка. Вже у першій спробі вона той результат покращила, приземлившись на позначці 14,88 м. Цей результат приніс їй не лише перемогу, а і став новим національним рекордом України. Попереднє досягнення (14,79 м) належало також Ользі і було встановлено нею рік тому у Стокгольмі.
 
Голосування триватиме до 20 березня. Всі вболівальники можуть підтримати наших спортсменок за лінком: https://www.facebook.com/EuropeanAthletics/app_493604760695573
 
Віддати свій голос за найкращого легкоатлета Європи у лютому можна за лінком: https://www.facebook.com/EuropeanAthletics/app_425309874227340
Попередня статтяПоставте ваші питання президенту ФЛАУ Ігорю Гоцулу
Наступна статтяОльзі Бризгіній присвоєно звання «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України»