У Донецьку пройде фотовиставка, присвячена юнацькому чемпіонату світу-2013 з легкої атлетики

244
З 16 по 26 березня у торгівельно-розважальному комплексі у центрі Донецька «Донецьк Сіті» відбудеться фотовиставка під назвою «Легка атлетика – сила притягання».

 
Фотовиставка буде присвячена юнацькому чемпіонату світу-2013 з легкої атлетики, який 10-14 липня проходитиме у столиці Донбасу. Вона дозволить не лише анонсувати змагання, а й ближче познайомити відвідувачів з Королевою спорту.
 
Поглянути на легку атлетику через об’єктив фотокамери могли всі бажаючі. Конкурсний відбір фоторобіт тривав протягом місяця, і найкращі з них будуть представлені на виставці.
Участь в урочистому відкритті братимуть представники МОК, волонтери чемпіонату світу, учасники конкурсу на ідею талісмана чемпіонату, а також відомі легкоатлети – Ірина Ліщинська, Максим Мазурик і Світлана Шмідт.
 
«Напруження м’яза і палаючі очі… Унікальне сплетіння двох мистецтв – сили спортсмена, який подолав себе, і мистецтва фотографа, який зупинив мить, – будуть доступні для перегляду всім бажаючим», – йдеться у прес-релізі «Агенції з підготовки юнацького чемпіонату світу-2013 з легкої атлетики».
 
Офіційне відкриття фотовиставки відбудеться 16 березня о 13:00.
Попередня статтяБолт та Енніс отримали премію Laureus World Sports Awards
Наступна статтяСергей Бубка: «Вечно быть на пьедестале – это трагедия»