Ольга Саладуха – найкраща спортсменка березня за версією НОК України

333
За рішенням Національного олімпійського комітету України найкращою спортсменкою першого весняного місяця визнано легкоатлетку Ольгу Саладуху. Особистий наставник спортсменки Анатолій Бойко – найкращий тренер березня в Україні.

 
Вагому заявку на це визнання Ольга зробила на чемпіонаті Європи у приміщенні в швецькому Ґетеборгу, коли в секторі для потрійного стрибка не просто виграла титул найсильнішої на континенті, а й обновила рекорд України – 14.88м. З цим же результатом наша спортсменка очолює і світовий топ-лист сезону.
 
Нагадаємо, що вже другий рік поспіль Ольга Саладуха в зимовому сезоні б’є національні рекорди. У 2012-му на одному з престижних міжнародних турнірів у Стокгольмі вона приземлилась на позначці 14.79м, тим самим перевершивши досягнення для закритих приміщень олімпійської чемпіонки Інеси Кравець (14.67м), яке трималося 17 років.
 
Чинну чемпіонку світу, бронзову медалістку Олімпійських ігор в Лондоні НОК вже вдруге визнає найкращою спортсменкою місяця. Диплом та статуетку з рук президента НОК Сергія Бубки Ольга отримувала в 2010-му році, коли в липні стала чемпіонкою Європи.
Попередня статтяФЛАУ та «Запоріжсталь» підпишуть Меморандум про співпрацю
Наступна статтяСтатистика 2013