ФЛАУ та МК «Запоріжсталь» підписали меморандум про співпрацю

318
6 квітня президент ФЛАУ Ігор Гоцул та генеральний директор МК «Запоріжсталь» Ростислав Шурма підписали Меморандум про розвиток співпраці між МК «Запоріжсталь» та Федерацією легкої атлетики України. Захід відбувся в манежі ВАТ «Запоріжсталь».

 
Меморандумом передбачається створення належної матеріально-технічної бази та відповідних умов для тренувань у манежі ВАТ «Запоріжсталь», а також стимулювання та підтримку провідних спортсменів області. Також у планах організацій проведення на реконструйованій спортивній арені національних та міжнародних змагань.
 
«Підписання меморандуму про співпрацю між Федерацією легкої атлетики України та МК «Запоріжсталь» – це історична подія, яка знаменує собою співпрацю Королеви спорту та одного з лідерів української промисловості. «Запоріжсталь» славиться тим, що сповідує принципи соціальної відповідальності. Це підприємство, яке вміє не лише видобувати, а й віддавати, – говорить Ігор Гоцул. – З приходом Ростислава Шурми традиційна для «Запоріжсталі» підтримка спорту і легкої атлетики зокрема отримала нове дихання, для атлетів відкрилися нові перспективи. Щиро віримо в те, що спільними зусиллями модернізуємо манеж і створимо гідні умови для підготовки збірної команди України. І увінчати нашу співпрацю повинні яскраві та видовищні міжнародні змагання. Ми раді, що знайшли взаєморозуміння з керівництвом «Запоріжсталі». У нас дуже амбіційні плани, і тепер ми можемо рухати до нашої спільної мети разом».
 
«Розвиток спорту і фізичної культури по праву входять у число пріоритетів нашої соціальної політики. Я переконаний у тому, що спортивні перемоги потрібні для підтримки сили духу, пропаганди цінностей активного і здорового способу життя, для того, щоб спорт став вибором для молодого покоління», – зазначив Ростислав Шурма.
 
У рамках співпраці ФЛАУ і МК «Запоріжсталь» у 2013 році інвестують у розвиток спортивного манежу 4 мільйони гривень, кожен зі свого боку по 2 млн. грн..
 
Після підписання меморандуму у манежі відбувся чемпіонат з легкої атлетики, присвячений 80-річчю комбінату «Запоріжсталь». А відкрив чемпіонат масовий забіг за участю провідних атлетів Запорізької області та України – Марії Рємєнь, Олесі Повх, Олексія Касьянова, Ганни Мельниченко, Володимира Буракова та Ганни Гацько.
Попередня статтяСтатистика 2013
Наступна статтяКалендар змагань на 8-14 квітня