Сергій Бубка та Равіль Сафіуллін завітають на відкрите тренування легкоатлетів

221
Міністр молоді та спорту України Равіль Сафіуллін та президент НОК України Сергій Бубка підтвердили участь у відкритому тренуванні збірної України з легкої атлетики перед від’їздом на командний чемпіонат Європи у Гейтсхед (Велика Британія).

 
На НСК «Олімпійський» також завітають керівники спортивної арени та державного концерну «Спортивні арени України», президент ФЛАУ Ігор Гоцул та державний тренер штатної збірної команди України Михайло Медведь. Паралельно з тренуванням вони проведуть коротку нараду з питання перспектив розвитку легкої атлетики на НСК «Олімпійський», після чого будуть відкриті для спілкування з представниками ЗМІ.
 
Журналісти також матимуть нагоду на власні очі побачити, як зірки естафетних команд 4х100 та 4х400 метрів готуються до командного чемпіонату Європи, поспілкуватися з ними та їхніми наставниками після закінчення тренування і дізнатися склад команди, яка представлятиме Україну в Гейтсхеді.
 
Запрошуємо представників ЗМІ на НСК «Олімпійський» (вхід Західний 5) 18 червня (вівторок) об 11:30. Журналісти, які бажають поспостерігати за тренуванням від початку і до кінця, можуть приходити на стадіон, починаючи з 10:30.
 
Акредитація ЗМІ за телефоном: (050) 3103246 (Ольга) або за електронною адресою: media@flau.org.ua