Відбір на юнацький чемпіонат світу завершився національними змаганнями в Харкові

223
У Харкові завершився юнацький чемпіонат України з легкої атлетики, а з ним і відбір на юнацький чемпіонат світу. Паралельно з учасниками світового форуму визначали й учасників Європейського юнацького олімпійського фестивалю. Склади команд ви зможете знайти на нашому сайті вже найближчим часом.

 
Дехто з лідерів підтвердив своє право виступити на змаганнях. Дехто став автором сюрпризів. А дехто, на жаль, так захопився боротьбою, що зовсім забув про правила й повагу до суперників.
 
«От вам і юнаки та дівчата. В деяких дисциплінах вчора ще нікого не було, а сьогодні відразу кілька спортсменів борються за місце в збірній», – дивується й одночасно радіє старший тренер резерву Валерій Ємельянцев. Поряд і його колега Андрій Каратєєв. Обидва уважно стежать за змаганнями і формують склад команди. При цьому намагаються дотриматися всіх правил і критеріїв, озвучених перед чемпіонатом. Адже справедливість – понад усе.
 
Радіють і діти. «Я потрапив до складу команди? Справді?», «Я вас не підведу в Донецьку» тільки й чути від щасливих юних зірочок. Фаворити вже роблять висновки й аналізують помилки, щоб на чемпіонаті світу показати ще вищі результати.
 
Усі без винятку мріють про перемогу. При цьому розуміють, що досягти такого успіху буде нелегко. Але без віри і боротьби не буде й високого результату. А встановлення особистого рекорду в Донецьку – одне з найголовніших завдань для всіх без винятку атлетів.
 
Хто боротиметься за медалі в Донецьку, дізнаєтеся вже зовсім скоро. Нагадаємо лише, що участь у юнацькому чемпіонаті світу можуть брати атлети 1996 та 1997 років народження. Мають вони право взяти участь і в Європейському юнацькому олімпійському фестивалі в Утрехті, як і атлети 1998 року народження та молодші.
 

 

Ознайомитися з результатами юнацького чемпіонату України можна за посиланням: https://uaf.org.ua/images/otherdocuments/calendar/2013/2013.06.21/index.htm
Попередня статтяПішов з життя Броніслав Юшко
Наступна статтяКомандний чемпіонат Європи: дощова кінцівка та «золотий» дубль Марії Рємєнь