Аліна Калістратова та Олександра Романюк – про 100-метрівку на юнацькому чемпіонаті світу

237
Аліна Калістратова та Олександра Романюк дебютували на юнацьких чемпіонатах світу. На жаль, їм не вдалося пройти до півфіналу з бігу на 100 метрів, та досвід і враження, які вони отримали в Донецьку, дівчата запам’ятають на все життя.

 
Калістратова Аліна (12,36 с): «Суперниці були сильнішими за мене, я це розуміла. Проте ми з тренерами добре підготувалися до цих змагань, і я намагалася покращити особистий рекорд. Шкода, що не вдалося цього зробити. Трішки забарилася на старті, було погано чути постріл.
 
Я тут без своїх тренерів, але допомагають інші. А Надія Дмитрівна (Аліну тренують Надія та Валерій Бодрови. – Прим. авт.) зателефонувала незадовго до старту, підтримала мене.
 
Яку мету ставлю на майбутнє? Обіграти всіх тих, кому сьогодні програла».
 
Романюк Олександра (12,52 с): «Юнацький чемпіонат світу – дуже масштабні змагання, навколо все дуже красиве. Дуже рада, що виступала тут. Але показала слабенький результат, і це сумно. Багато чого було для мене вперше, і я виявилася до цього не готовою. Наприклад, ніколи не вибігала з таких колодок, це вперше. Номерок, який потрібно клеїти, злетів. Було дуже багато емоцій. З приємного виділила б те, що нас підтримують трибуни. Це заряджає додатковою енергією.
 
Шкода, що не було можливості організувати для нас кількаденний збір. Можливо, це допомогло б нам краще підготуватися. Особливо, до естафети. Нам її бігти в неділю, а ми не звикли одна до одної. Хотілося б краще відпрацювати передачу естафетної палички. Але все одно боротимемося за якомога вищі результат і місце».
Попередня статтяІльчик Антоніна: «Після фінішу відчуваю певне полегшення»
Наступна статтяКатерина Хасанова: «До півфіналу допомогли вийти емоції»