Вікторія Небощицька: «Реалізувати себе завадив вивих плеча»

233
10 липня Вікторія Небощицька змагалася в кваліфікації з метання списа. На жаль, пробитися до основного кола змагань спортсменці не вдалося. 46,76 м дозволили українці посісти 21-у позицію.

 
Вчора поговорити з Вікторією не вдалося. Проте вже сьогодні, зустрівши Небощицьку, такої нагоди не змарнувала. Спортсменка якраз уболівала за своїх подруг по команді в секторі для штовхання ядра.
 
«Вчора мені більше не вдалося, ніж вдалося, – почала Вікторія. – У мене була травма ще з березня, вивих плеча. А я про це і не знала, якось не звертала уваги. Дізналася вже в Донецьку. Дякую лікарям, вони мені допомагали, як могли, вправили плече. Але безслідно це, звісно, не пройшло. Певно, це найбільше завадило. Оскільки і погода, і все інше було добре.
 
Перед початком змагань я переглядала списки учасниць. Дехто з них був мені знайомий по матчевій зустрічі. Тоді вони виграли у мене, а цього разу виступили дуже погано. Я була шокована, думала, вони взагалі тут все виграють.
 
Хотіла б сказати, що чемпіонат світу – це чудово. Крім досвіду ми отримуємо емоції і враження, які є чудовим стимулом для продовження кар’єри».
Попередня статтяЮлія Мороз: «Коли результат хороший, то втома не відчувається»
Наступна статтяМаксим Клівцур: «Другий день чемпіонату був більш вдалим»