Віктор Кузнецов: «Найкраще на чемпіонаті – медалі українців і вболівальники»

256
Чемпіонат Європи в приміщенні, Всесвітня Універсіада – на цих змаганнях Віктору Кузнецову вдавалося летіти за позначку 17 метрів. На жаль, зробити це на чемпіонаті світу в Москві йому не вдалося, а 16,60 м для подолання кваліфікації було замало.

 
«Сезон був не з найкращих. Я відпрацював дуже добре, я б сказав, відпахав під час підготовки. Але ця робота погано «переварилася». Раніше ніколи не було такого, щоб виступав протягом двох сезонів поспіль після операції.
 
Цього літа було лише два вдалі старти, включаючи Універсіаду в Казані. Наступний сезон, можливо, буде кращим. Принаймні я прагнутиму до цього. Нога? Затейпував для психологічного спокою, не більше.
 
Знаєте, що найкрутіше на цьому чемпіонаті? Це дві золоті і бронзова медалі наших спортсменів і ті люди, які сидять на трибунах. Це просто бомба! За всю історію України не було такого, щоб настільки багато людей зібралося не те, що на міжнародних змаганнях, навіть на чемпіонаті України! Їм велика подяка. Якби так було частіше… А росіянин мені заздрив! Каже: «Все добре, але під час кваліфікації пустуваті трибуни, а ваші – молодці». Ці вболівальники для нас теж були сюрпризом, чудовим сюрпризом, який нам дуже допомагає виступати. От би ще в Україні побачили, скільки людей вболіває за легку атлетику і який у нас прекрасний вид спорту, який він заворожує!»
Попередня статтяСергій Смелик: «Особистий рекорд у півфіналі чемпіонату світу – плюс для українського спринту»
Наступна статтяМаргарита Дорожон: «У всіх буває свій час»