Організатори командного чемпіонату Європи-2015 відзвітували про підготовку до змагань

316
У Лозанні в офісі ЄА пройшов семінар, присвячений 6-му командному чемпіонату Європи з легкої атлетики, який у 2015 році прийматимуть Чебоксари.

 
Російська делегація надала повний звіт про хід підготовки до змагань. При цьому зазначила, що використає позитивний досвід проведення чемпіонату світу в Москві. Нагадаємо, столиця Росії приймала головний легкоатлетичний форум світу в серпні цього року.
 
Особливу увагу організатори командного чемпіонату Європи-2015 мають намір приділити підготовці спортивної інфраструктури в Чебоксарах. Стадіон «Олімпійський», який і прийме змагання, до 2015 року, за словами керівника Міністерства спорту Чувашії Сергія Мельникова, відповідатиме всім вимогам ЄА. Для цього буде проведено реконструкцію підтрибунних приміщень і поля для розминки. Ремонтні роботи заплановані на наступний рік.
 
Генеральний секретар ЄА Крістіан Мілц особливу увагу приділив проїзду делегацій до місця змагань. До Чебоксар атлети повинні доїхати максимум за добу з мінімальною кількістю пересадок. У якості повітряних воріт плануються Москва і Казань.
 
У ході семінару також були дані рекомендації щодо акредитацій, розміщення і медичного обслуговування учасників і гостей змагань, обговорили питання роботи преси.
За матеріалами офіційного сайту ВФЛА