Анна Мельниченко отримала іменну стипендію МК «Запоріжсталь»

228
Вихідними чемпіонка світу з семиборства Анна Мельниченко завершить сезон на підсумкових змаганнях багатоборців у Таленсе. Та поки що Анна заслужено продовжує збирати плоди слави.

 
Напередодні Дня фізичної культури і спорту України відбулася традиційна зустріч генерального директора МК «Запоріжсталь» Ростислава Шурми з провідними спортсменами Запорізької області. У ході зустрічі вихованці СК «Металург» Анні Мельниченко був вручений сертифікат на щомісячну іменну стипендію МК «Запоріжсталь» і грошова премія. На зустрічі були присутні й інші стипендіати комбінату – переможці олімпіад і світових першостей, учасники збірної команди України.
 
У ході зустрічі були розглянуті питання подальшої підтримки та розвитку фізкультурного руху в Запорізькому регіоні, підведені підсумки літнього спортивного сезону.
 
«Ми добре розуміємо, яку велику роль спорт займає у формуванні здорового способу життя населення, фізичному і духовному оздоровленні нації, – цитує слова генерального директора МК «Запоріжсталь» Ростислава Шурми прес-служба комбінату. – Комбінат тісно співпрацює з Федерацією легкої атлетики України. Незабаром ми розпочнемо реконструкцію легкоатлетичного манежу, відповідно до світових стандартів. Інвестиції МК «Запоріжсталь» у розвиток спорткомплексу складуть у 2013 році 2 мільйони гривень».
 
Зазначимо, що на розвиток і підтримку спорту в Запорізькій області у 2013 році МК «Запоріжсталь» виділив 8,5 млн. грн. Сьогодні володарями іменних стипендій МК «Запоріжсталь» є десять спортсменів.