Українці Бондаренко й Мельниченко визнані найкращими легкоатлетами Європи у вересні!

282
Відразу двоє українських легкоатлетів були названі EA найкращими атлетами Європи за підсумками вересня. У чоловічому голосуванні переміг Богдан Бондаренко (стрибки у висоту), а в жіночому – Анна Мельниченко (багатоборство). До трійки найкращих увійшла також Людмила Коваленко.

 
Богдан Бондаренко завершив сезон двома переможними вересневими стартами – в Роверето та Бердичеві. Вони й допомогли йому вчетверте за рік стати найкращим легкоатлетом місяця в Європі. Нагадаємо, що нещодавно Богдана було визнано найкращим легкоатлетом континенту за підсумками року.
 
Компанію Бондаренку в трійці найкращих склали французи – стрибун з жердиною Рено Лавіллені та стрибун потрійним Тедді Тамго.
 
Анна Мельниченко в вересні перемогла на підсумковому турнірі багатоборців Decastar у Таленсе і завершила сезон на найвищому рядку в заліку IAAF Combined Events Challenge.
 
До трійки найкращих також увійшли француженка Сінді Білло (100 метрів з бар’єрами) та українка Людмила Коваленко. Коваленко пробігла напівмарафон у Філадельфії з другим результатом в європейському топ-листі цього сезону. 
Попередня статтяOlympic Bloggers – про Наталію Добринську та Віктора Цибуленка
Наступна статтяВиктор Бондаренко: «У Богдана и Сотомайора есть кое-что общее»