У Донецьку відбулися змагання на призи Ніни Зюськової (ФОТО)

237
У легкоатлетичному манежі СДЮШОР № 1 м. Донецьк у вихідні відбулись змагання серії «Олімпійське сузір’я» на призи олімпійської чемпіонки Ніни Зюськової.

 
Близько 270 спортсменів змагалися з бігових видів (60, 300 та 600 метрів, 60 метрів з бар’єрами) і стрибків (у довжину, висоту, потрійним). За виступами атлетів крім Ніни Анатоліївни уважно стежили чемпіони та призери Олімпійських ігор Надія Ткаченко, Валерій Підлужний і Ольга Саладуха.
 
Основні призи були розіграні з бігу на 300 м. Переможцями на цій дистанції стали Марина Бондарева з Торезу  – 44,7 с та Ганна Ботузова з Краматорська – 43,1 с. У хлопців перемогу святкували Мирослав Руднєв з Дружківки (40,5) та Едуард Сімченко з Донецька (39,3). Руднєв також виграв золоту медаль та приз за перемогу з бігу на 60 м з/б серед юнаків середнього віку (8,6 с), а серед юнаків старшого віку першим на фініші був Олександр Доброльожа з Дебальцева (8,2).
 
 

 
 
Подвійну перемогу також  здобула Ольга-Марія Мулас-Зеленська з ДВУОР ім. Сергія Бубки з бігу на 60 м та 60 м з/б. Фінал бігу на 60 м впевнено виграв вихованець обласної ДЮСШ Артур Чистяк – 6,8 с.  П’ятнадцятирічний Роман Кузьмінов з Дебальцева гарантував собі перемогу стрибком у висоту на 195 см. Його однолітка з Харцизька, Аліна Попкова, з особистим рекордом 12 м перемогла в секторі для потрійного стрибка.
 
Змагання пройшли під патронатом Донецького обласного відділення НОК України та Федерації легкої атлетики Донецької області.
За матеріалами ФЛА Донецької обл..
Попередня статтяУкраїна дебютувала в змаганнях International Chiba Ekiden
Наступна статтяКалендар змагань на 25 листопада – 1 грудня