«Samsung – Зірки жердини»-2014 в очікуванні Лавіллені та компанії

255
15 лютого у Палаці спорту «Дружба» в Донецьку відбудеться XXV міжнародний легкоатлетичний турнір «Samsung– Зірки жердини». Змагання відбуваються за підтримки «Samsung Electronics Україна».

 
Участь у змаганнях планує взяти лідер світового сезону француз Рено Лавіллені. І хто знає, можливо, в Донецьку він виконає чергову спробу побити світовий рекорд зі стрибків з жердиною, який наразі належить Сергію Бубці. Одним з його головних конкурентів буде чемпіон світу німець Рафаель Хольцдеппе. У змаганнях жінок чекаємо, зокрема, на бразилійку Фабіану Мурер, німкеню Зільке Шпігельбург , кубинку Яріслей Сільву.
 
«Samsung– Зірки жердини» – найпрестижніший турнір світу зі стрибків з жердиною. Змагання відбуваються під егідою ІААФ. За роки їх проведення тут було встановлено 11 світових рекордів, 7 континентальних, 21 національний та один юніорський рекорд світу.
 
Прес-конференція, присвячена турніру, відбудеться 14 лютого в готелі «Шахтар Плаза» в Донецьку. Представники ЗМІ, які бажають акредитуватися на прес-конференцію та змагання, мають надсилати свої заявки на фірмовому бланку компанії, з печаткою та підписом керівника за електронними адресами level@level.in.ua або maria_balabanova@level.in.ua. Акредитуватися також можна за телефонами +38 062 387 24 70і +38 062 387 24 71. Контактні особи: Діна Лисакова і Марія Балабанова-Ключук.
 
Нагадаємо, інформацію про актуальні акредитації ви можете знайти на сайті ФЛАУ, в розділі «Прес-центр» – «Акредитація».
Попередня статтяОлексій Касьянов претендує на звання найкращого легкоатлета місяця в Європі!
Наступна статтяІгор Гоцул: «У ФЛАУ є задумки, які дозволять тренеру відчути себе шанованою людиною»