Збірна України прибула до Сопоту

240
5 березня збірна України з легкої атлетики прибула до Сопота для участі в чемпіонаті світу в приміщенні. В аеропорту «Бориспіль» її проводжав телеканал XSPORT.

 
Інтерв’ю та побажання вдалих виступів були не єдиним, що запам’ятається і команді, і глядачам телеканалу. Легкоатлети звернулися до співвітчизників у різних куточках країни і закликали їх до єдності України. «В нашій збірній є спортсмени з Донецька, Львова, Криму… Ми хочемо й надалі разом виступати під українським прапором», – зазначили вони.
 
Українські прапори на трибунах Ergo Arena у Сопоті будуть. Один з них особливий – з побажаннями та підписами команди. Його передали керівнику делегації та послу ІААФ на чемпіонаті світу Наталії Добринській.
 
Коли ввечері 5 березня літак з українською командою на борту приземлився у Гданьску, могло здатися, що прибули на рідну землю, настільки теплим був прийом. Журналісти телеканалу TVN24 зустрічали атлетів, дізнавалися про ситуацію в Україні, цікавилися, як вона вплинула на підготовку до змагань. А потім підійшла одна з волонтерів чемпіонату. «Як ви? – запитала вона. – Я з Білорусі, але зараз живу в Сопоті. Слідкую за всім, що відбувається у вас. Сподіваюсь, це не вплине на ваші виступи. Успіху вам! Слава Україні!»
 
Змагальна програма чемпіонату світу в приміщенні почнеться вже завтра, 7 березня. А за кілька годин відбудеться прес-конференція місцевого організаційного комітету, участь у якій також візьме участь посол ІААФ у Сопоті Наталія Добринська.
 
Подивитися у фотографіях, як збірна України їхала до Сопоту, ви можете на офіційній сторінці ФЛАУ у Facebook.
Попередня статтяУкраїнські легкоатлети звернулися до українського народу
Наступна статтяНаталія Добринська: «Якщо Ітон встановить світовий рекорд, можливо, повернусь у спорт»