Основні рішення березневого засідання Виконкому ФЛАУ

242
20 березня, в Києві, відбулося засідання Виконкому ФЛАУ.

 
Під час засідання було прийняте рішення ліквідувати тренерську раду при ФЛАУ і створити орган «Комісія тренерів», а його головою призначити Олександра Величка. Пропозиції щодо кількісного та персонального складу комісії тренерів підготує Олександр Іванович.
 
Членами Виконкому ФЛАУ було затверджено кількісний склад команд на Кубок Європи з легкоатлетичного багатоборства (І та ІІ ліги), який прийматиме Донецьк, і юніорський чемпіонат світу в Юджині. Також було затверджено персональний склад команд на міжнародну матчеву зустріч зі спортивної ходьби в Чехії та Кубок світу зі спортивної ходьби в Китаї.
 
Рішенням Виконкому ФЛАУ за ненавмисне порушення антидопінгових правил на два роки (з 03.03.2014 року і до 03.03.2016 року) дискваліфіковано спринтера Марію Рємєнь. Позитивний результат дала допінг-проба, взята в січні 2013 року. В аналізах було виявлено присутність забороненої речовини метандієнон.
 
Кандидатури президента ФЛАУ Ігоря Гоцула та виконавчого директора ФЛАУ Андрія Ревуцького були затверджені для участі в Європейській конференції з легкої атлетики для керівників федерацій і семінар для нових керівників федерацій, які відбудуться 28-31 березня у Копенгагені (Данія).
 
Кандидатуру В’ячеслава Кота було затверджено для участі в 4-му Форумі для молодих лідерів ЮНЕСКО, який 10-14 серпня відбудеться у Цюриху (Швейцарія).
 
Під час засідання Виконкому ФЛАУ було вирішено перенести проведення особисто-командного чемпіонату України з гірського бігу з Балаклави до Сколе, Львівської області. Нагадаємо, змагання в Криму мали відбутися 31 травня – 1 червня.
 
Наступне засідання Виконкому ФЛАУ відбудеться 19 травня в Києва.
Попередня статтяПряма трансляція чемпіонату світу з напівмарафону!
Наступна стаття«Людина року»-2013. Анну Мельниченко визнано найкращою спортсменкою України