«Дитяча легка атлетика» завітала в кіровоградську школу

276
Спортивні свята в рамках проекту «Дитяча легка атлетика» тривають. 8 квітня НВО №31 приймала «Веселі старти». Шість команд, складених з учнів 5-6 класів, визначали найсильніших у найрізноманітніших естафетах. Хлопчики та дівчатка з задоволенням і натхненням перестрибували бар’єри, метали спеціальний дитячий спис, обминали стійки, стрибаючи на м’ячах, перетягували канат.

 
Вчителі фізичної культури 31-ї школи зробили все для того, щоб продемонструвати можливості комплекту інвентарю «Дитяча легка атлетика», наданого у користування школам міста Федерацією легкої атлетики Кіровоградщини.
 
Інвентар, який випробували юні спортсмени, розроблявся фахівцями Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій (ІААФ) спеціально для молодших школярів. Снаряди зроблені зі спеціального гнучкого матеріалу і абсолютно безпечні, тому зовсім маленькі дітки через рухливі ігри з цікавістю можуть долучатися до занять з легкої атлетики.
 
Звісно, були ті, хто краще виконував конкурсні завдання, але кого не було – так це тих, хто програв. Про це свідчили як щасливі обличчя дітей, так і цінні призи та подарунки, якими забезпечив юних спортсменів «ПриватБанк».
 
Свято в рамках проекту «Дитяча легка атлетика» вийшло яскравим і незабутнім. По його завершенні президент Федерації легкої атлетики Кіровоградської області Геннадій Заболотний побажав учням НВО №31 успіхів і спортивного прогресу.
За матеріалами ФЛА Кіровоградської області
Фото: ФЛА Кіровоградської області
Попередня статтяПредставлено медалі чемпіонату Європи-2014 (ФОТО)
Наступна статтяЄвген Пташніков святкує ювілей!