До уваги ЗМІ! Завершується акредитація на чемпіонат Європи

229
Фото (с)Валерій Білокрил
Шановні представники ЗМІ! Завершується акредитація на чемпіонат Європи з легкої атлетики (12-17 серпня, м. Цюрих, Швейцарія).

 
Останній день подачі заявок на акредитацію – 30 червня.
 
Кількість журналістів, яка висвітлюватиме чемпіонат Європи, буде обмеженою. На кожну країну була виділена певна квота. Тому всі бажаючі акредитуватися на змагання професійні журналісти та фотографи мають надіслати на поштову адресу офісу ФЛАУ (або відсканованого листа на електронну скриньку media@flau.org.ua) лист на фірмовому редакційному бланку з підписом головного редактора та мокрою печаткою, яким би було гарантовано поїздку та висвітлення чемпіонату Європи. Також необхідно вказати імена осіб, які претендують на акредитацію, їхні посади та контактні дані (телефон і електронна адреса).
 
Даний вид акредитації розповсюджується лише на представників друкованих та Інтернет-ЗМІ. Представники ТБ та радіо можуть акредитуватися за лінком: http://arena-bo.european-athletics.org/EBS/Arena.Domain.Registration.Web/Views/Registration/RegistrationForm.aspx?p1=MjA%3d.
 
Інформація про офіційні медіа-готелі: http://www.zuerich2014.ch/docs/content_documents/130606_mediahotels_laem2014.pdf?Status=Temp&sfvrsn=2