Олексій Касьянов – про шанси українців на вихід до Суперліги Кубка Європи з багатоборства

219
(c)ФЛАУ_В. Білокрил
(c)ФЛАУ_В. Білокрил
5-6 липня Рібейра-Брава прийматиме І та ІІ ліги Кубка Європи з багатоборства. Українська команда виступить у І лізі і побореться за право повернутися до Суперліги. Шанси у наших атлетів на це досить високі, що, зокрема, підтвердив і лідер чоловічої збірної Олексій Касьянов у коментарі сайту Xsport.ua.

 
«Перед нами стоїть завдання вийти до Суперліги. Якщо покажемо свій результат, то з легкістю посядемо перше місце. Головне, нікому з нас не отримати «баранку», – каже Касьянов. – Що стосується мене, то після змагань у Кладно я підхопив бронхіт. Зараз почуваюсь добре, але нормально потренуватися перед Кубком Європи не вдалося. Та все ж форма у мене непогана, тому можу показати непоганий результат у Португалії.
 
Для Анни Мельніченко цей сезон більше «розгрузочний», адже щороку виступати в багатоборстві на високому рівні складно. Для неї головне отримати змагальну практику. На чемпіонаті Європи Аня якщо візьме участь, то в якомусь окремому виді. Виступати у якості статиста їй не дуже хочеться».
 
 
Нагадаємо, що І та ІІ ліги Кубка Європи з багатоборства мали відбутися в Донецьку, але у зв’язку з небезпечною ситуацією змагання перенесли до Португалії.
 
«Прикро, що Кубок Європи перенесли з Донецька. На Мадейру добиратимемося протягом 14 годин. Такий довгий переліт, звісно, змучить нас і забере певну кількість очок», – вважає Олексій. 
Попередня статтяСклад української команди на чемпіонат Європи з гірського бігу
Наступна статтяФедерація легкої атлетики України отримала екіпірування від NIKE