В Івано-Франківську відбулася легкоатлетична естафета заради миру в Україні

255
В Івано-Франківську в рамках урочистостей присвячених підняттю Державного Прапора України та з нагоди відзначення в місті 23-ї річниці незалежності України відбулася легкоатлетична естафета заради миру в Україні.

 
З чотирьох напрямків в’їзду до Івано-Франківська одночасно стартували чотири групи  спортсмен в, серед яких були як професіонали, так і любителі. Участь у естафеті, зокрема, взяли відомі ветерани спорту Іван Файчак, Ярослав Остафійчук, Марія Василюк.
 
Пробігаючи вулицями міста, учасники естафети вітали його мешканців з річницею незалежності України. Вони були одягнені у футболки синьо-жовтих кольорів і кожен з них тримав у руках український прапорець.
 
Фініш естафети відбувся в центральній частині міста на Вічевому майдані під час урочистого віче з нагоди підняття Державного Прапора України.
 
Легкоатлетична естафета миру в Україні відбулась в Івано-Франківську за підтримки ФЛА Івано-Франківської області, комітету фізичної культури і спорту виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради та відділення НОК України в Івано-Франківській області.
За інформацією ФЛА Івано-Франківської області