У фіналі «Діамантової ліги» виступить восьмеро українців на чолі Богданом Бондаренком

286
Сьогодні, 5 вересня, світ дізнається імена всіх переможців «Діамантової ліги». Серед тих, хто за неї боротиметься, українець Богдан Бондаренко.

 
Свого головного суперника за звання найсильнішого в «діамантових перегонах»-2014, катарця Мутаза Ессу Баршима, Бондаренко випереджає на чотири очки. У секторі для стрибків у висоту також уболіватимемо за ще одного українця, срібного призера чемпіонату Європи Андрія Проценка.
 
Завдяки успішним виступам українців протягом сезону нашим уболівальникам не доведеться сумувати протягом усього фіналу, адже серед запрошених ще шестеро наших атлетів. У секторі для потрійного стрибка триматимемо кулаки за Ольгу Саладуху, у секторі для метання списа – за Ганну Гацько-Федусову, на дистанції 400 метрів з бар’єрами – за Анну Тітімець, на «гладкій» 400-метрівці – за Ольгу Земляк, на дистанції 200 метрів – за Сергія Смелика, а Тамара Твердоступ виступить у ролі пейсмейкера на дистанції 3000 метрів.
 
Подивитися фінал «Діамантової ліги» у прямому ефірі зможемо о 21:00 на телеканалі або сайті XSPORT.
Попередня статтяІвано-Франківськ прийме чемпіонат України зі спортивної ходьби на 50 км і Кубок «Вечірній Івано-Франківськ»
Наступна статтяП’ятеро українців виступить за збірну Європи на Континентальному кубку ІААФ