Триває реєстрація на Kyiv Half Marathon

242
З 1 вересня почалася реєстрація на змагання Kyiv Half Marathon.

 
У рамках змагань спільно з благодійним фондом «Лелеки» буде проведено пробіг «Сильні духом», а всі зібрані з реєстраційних внесків кошти повинні перерахувати на потреби солдатів, які постраждали в зоні АТО і перебувають у Головному воєнно-клінічному госпіталі Міністерства оборони України. Учасники пробігу напряму перераховують всі кошти на рахунок БФ «Лелеки» http://leleky.org.ua/.
 
Для того, щоб кожний бажаючий міг взяти участь у благодійному пробігу, організаторами змагань була додана дистанція 2 км.
 
«У порівнянні з іншими дистанціями Kyiv Half Marathon реєстраційний внесок на забіг «Сильні духом» зменшений і складає 100 гривень. Сподіваюсь, що велика кількість свідомих українців приєднається до нашої акції, – каже головний менеджер Kyiv Half Marathon Дмитро Черніцький. – Кожний учасник у якості пам’ятного сувеніру отримає від організаторів сувенірний браслет».
 
Реєстрація на Kyiv Half Marathon триває до 27 вересня на сайті www.kyivhalfmarathon.org.
 
До програми Kyiv Half Marathon-2014 включені такі бігові дисципліни:
– напівмарафон (21,0975 км);
– естафета (21,0975 км = 3х5 км + 1х6,0975 км);
– 10 км;
– 5 км;
– 2 км (благодійний забіг «Сильні духом»);
– 1 км (юніори);
– 300 м (діти).
 
У програмі змагань також скандинавська ходьба на 4 км.
 
У рамках підготовки до змагань організатори заходу проводять щотижневі безкоштовні тренування. А дізнатися більше ви зможете на офіційному сайті напівмарафону, або поставити ваші питання Дмитрові Черницькому. 12 вересня він буде гостем веб-конференції на порталі sport.ua.
Попередня статтяЮлія Левченко. Спогади про юнацьку Олімпіаду (ВІДЕО)
Наступна статтяОльга Саладуха стала героїнею програми «Таке спортивне життя» (ВІДЕО)