Богдан Бондаренко: «Для мене було важливо перемогти на Континентальному кубку ІААФ»

266
Переможець Континентального кубка ІААФ Богдан Бондаренко після виступу розповів організаторам турніру про враження від змагань і про найближчі плани.

 
«Певно, від нас чекали на Континентальному кубку ІААФ чогось особливого, на кшталт світового рекорду. Але всі ми почувалися надто втомленими після такого складного й інтенсивного сезону, – каже Богдан. – Для мене було важливо перемогти в Марракеші, адже це дозволяє з кращим настроєм підходити до наступного сезону. Мені потрібно вдосконалити багато речей у моїй техніці, щоб стрибати вище, ніж у 2014 році. Але для цього мені потрібно й більше часу для підготовки. Наразі думаю, що пропущу зимовий сезон, щоб підготуватися до нашої з Баршимом дуелі на стадіонах. Це обіцяє бути цікаво.
 
Після повернення додому день приділю спілкуванню з журналістами, після чого якомога швидше хочу поїхати у відпустку. Я вже мрію про теплі країни й море».
 
Нагадаємо, що у понеділок, 15 вересня, у Києві відбудеться прес-конференція за участю Богдана Бондаренка. Запрошуємо ЗМІ взяти в ній участь. Деталі за посиланням: https://uaf.org.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=10441;do-uvahy-zmi-pres-konferentsiia-z-bohdanom-bondarenkom-i-ihorem-hotsulom&catid=40;uanews
Попередня статтяУкраїнці у складі збірної Європи виграли Континентальний кубок ІААФ
Наступна статтяПрес-конференція за участю Ігоря Гоцула й Богдана Бондаренка (ВІДЕО)