Голосуйте за українців, обирайте найкращого!

229

Відразу троє українців – Андрій Гречковський, Ігор Гелетій та Сергій Будза претендують на звання найкращого легкоатлета жовтня у Європі. Чи знають про це наші хлопці, чи проголосували вже і за кого саме, ми дізналися від них самих.

 

 

Чемпіон України зі спортивної ходьби на 50 км Сергій Будза сказав, що дізнався про номінацію з «Фейсбука»: «Відверто кажучи, я дуже здивувався і зрадів, бо не очікував цього. Знаю, що окрім мене, на перемогу можуть розраховувати ще двоє українців. Думаю, найвищі шанси на це має Ігор Гелетій, бо ж він представляє біг. Бігуни зазвичай більш популярні, їх загалом більше, ніж ходоків. А от з Андрієм Гречковським наші шанси оцінюю як рівні: ми займаємось в одній групі, в одного тренера… Але голосував я все ж за себе».
 
Чемпіон України з кросу Ігор Гелетій навпаки віддав перевагу Сергієві Будзі: «Все ж він чемпіон України з ходьбі на 50 км і один з лідерів. Проте, зізнаюсь, інших суперників з десятки я не бачив – ще не дістався до комп’ютера. Та звістка про номінацію була стала для мене повною несподіванкою, але дуже приємною. Навіть не думав, що мої успіхи помітять в Європі так швидко».
 
Найбільш юний серед наших хлопців атлет 21-річний Андрій Гречковський теж дізнався про номінацію з соціальної мережі: «Я зараз на зборах, і інтернет у гірській місцевості дуже слабий. Спробував проголосувати, але, здається, в мене нічого не вийшло, треба повторити. Але все одно я за наших – найбільше голосів, прогнозую, набере Ігор, другим буде Сергій, якому, до речі, особисто надаю перевагу, ну а я – третім. Поки що думаю над тим, за кого віддам свій голос. А якщо агітувати за себе тих, хто ще вагається, скажу: я в 21 рік досяг неабияких результатів, покращив власні досягнення, планую прогресувати й надалі! Чому б мені не перемогти і в голосуванні?»
 
 
Тож звертаємось до вас: обирайте найкращого та голосуйте за одного з наших атлетів на http://www.facebook.com/EuropeanAthletics! Не пропустіть можливість підтримати когось з наших хлопців та залучайте до цього своїх друзів – голосування триватиме до 14 листопада.