Іван Гешко: «В «Заросляку» почуваюсь як вдома»

477

На навчально-тренувальний збір в Івано-Франківську область вирушили переважно атлети, що спеціалізуються в бігу на середні та довгі дистанції – бо ж умови на спортивній базі «Заросляк» відповідають їхнім вимогам. Про це розповів чемпіон Європи та світу з бігу на 1500 м у приміщенні Іван Гешко:

 

 

– Особисто я готуюсь саме тут протягом десяти останніх років, бо ж середньогір’я та високогір’я – це ті умови, що нам потрібні. А «Заросляк» розташований на висоті 1330 метрів над рівнем моря, саме звідси починають сходження на найвищу гору нашої країни Говерлу, саме тут найгарніші краєвиди, для атлетів прокладені зручні траси, це найкраща база в Україні.
 
Звісно, Україна – це не Швейцарія і не Португалія, але треба розуміти: якщо в нас в країні є таке місце для якісної підготовки, то його потрібно використовувати. Тим більше що я тут тренуюсь давно, бачу, наскільки змінилась база, тут зроблено ремонт, для спортсменів пропонують спеціальне харчування.
 
Підкреслю окремо, що тут всі траси виміряно – як нагорі, так і біля підніжжя гори, на КПП, куди атлетів за потреби возить спеціальне авто.
 
Загалом – і це можуть підтвердити мої колеги – ми всім задоволені. Тому й до чемпіонату Європи з кросу, який почнеться в Болгарії 14 грудня, маємо підійти в найкращих кондиціях. Особисто я налаштований на максимальний результат. А те що є проблеми з мобільним зв’язком, то, може, і на краще – більше часу маємо на відпочинок після тренувань.
 
Фото з Фейсбук
Попередня статтяОфіційний сайт чемпіонату світу-2015 вже працює!
Наступна статтяКоли і друге місце – найкращий результат